Welkomstwoord burgemeester René Verhulst van Goes

“Geniet van Zeeland”

_BT Clear

“Prachtig dat u er allemaal bent. Welkom in Goes, stad van ontmoeting, zoals in de Zeelandhallen in Goes waar u nu bent, maar ook zoals op de afbeelding achter mij in de Oude Haven”, heet burgemeester René Verhulst van Goes de deelnemers aan het VNG Jaarcongres 2017 welkom, nadat de Japanse percussiegroep Yamato de zaal op het puntje van de stoel heeft gekregen met rake slagen op de zware trommels.

_BT Clear

De Zeeuwse stad is de gastheer van het jaarlijkse congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en met die woorden opent hij de plenaire sessie in de Zeelandhallen in Goes. “Welkom in Zeeland, met een prachtig thema vakmanschap. Dat is ons Zeeuwen op het lijf geschreven. U gaat erover horen, maar u gaat het ook zien op de excursies en u gaat het ook proeven met de zilte zaligheden die wij hebben.”

“U gaat op pad in Zeeland, van Waterdunen in Sluis tot in de zorg in Tholen, van de Hedwigepolder in Hulst tot Schouwen-Duivenland”, zo schetst Verhulst enkele van de 24 excursies door de provincie. “Geniet ervan en heb een heerlijk congres”, zegt de burgemeester, waarop Yamato het welkom spetterend afsluit.

_BT Clear

Sponsors

_BT Clear